Afbeelding

Zwammerdam verovert de eerste periode titel

Zwammerdam - Voetbal

Zwammerdam streed voor de periodetitel maar Siveo speelde met ongelooflijk veel energie tegen de tot nu toe ongeslagen koploper. Het begin was voor Zwammerdam en na 4 minuten was er een practig schot van Morris Vliet die net over ging. De keeper van Siveo verkeerde in bloedvorm en het een na het andere schot hield hij tegen. Na een halfuur ging de gehele Zwammerdamse achterhoede in de fout en daar profiteerde een aanvaller van Siveo van. Dat was een tegenvaller voor VV Zwammerdam. En zo ging de rust in met  de 1-0 stand. Na de rust belegerde Zwammerdam het Zegveldse doel maar geen een der voorwaartsen kon een gaatje vinden in het Siveo net. Na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter storte heel Zwammerdam teleurgesteld ter aarde.

Na een slopend halfuurtje wachten in de kleedkamer gingen de spelers van VV Zwammerdam uit hun dak. Want door het gelijke spel van Woerden werd de eerste periode titel alsnog binnengehaald.