VV Zwammerdam speelde gelijk tegen Nicolaas Boys

Zwammerdam - Voetbal

In een spannende wedstrijd is het de voetballers van VV Zwammerdam niet gelukt om weer een overwinning te boeken en verspeelde zodoende in twee weken 5 punten. De spitsen konden maar geen goals maken waar ze voorheen makkelijk scoorde. Ook Nicolaas Boys kon geen gaatje vinden in de hechte defensie van VV Zwammerdam. En zo was het bij de rust dan ook 0-0. Een aanvallend VV Zwammerdam dacht na de rust algauw aan de 0-1 maar het mooie schot van Morris van Vliet ging net over. Zo af en toe kwamen de mannen uit Nieuwveen er ook uit maar de verdediging gaf geen krimp. Tot in minuut 89 een overtreding in het strafschopgebied van VV Zwammerdam werd bestraft met een strafschop. Doelman Bartjan Phaff redde met een katachtige reactie. Daarna was het gedaan met de dadendrang van beide partijen en zo hielden ze beiden een punt over. VV Zwammerdam blijft koploper.