Afbeelding

Vroege winterstop zet VSTS op scherp

Bodegraven - Volleybal

Door de nieuwe coronamaatregelen was dit voorlopig de laatste wedstrijd voor de Bodegraafse formatie. Vol vertrouwen gingen de dames de wedstrijd tegen Vollingo in. De dames van VSTS begonnen sterk en namen gelijk de leiding. Door een goede verdediging kon Judith Terpstra de aanvallende dames goed vinden en scoorde VSTS veel punten. Een sterke afsluitende service serie van Eline Hazelaar zorgde voor een eindscore van 25-14 voor VSTS. Set 2 ging, in tegenstelling tot de eerste set, gelijk op. De dames uit Bodegraven scoorden veel met hun service, maar Vollingo kwam terug met aanvalskracht. Uiteindelijk won Vollingo toch met 25-21 van VSTS. De derde set en vierde set begon weer met een grote voorsprong door servicedruk aan de kant van VSTS. VSTS was duidelijk het sterkste team. De laatste set werd door VSTS met overtuiging gewonnen met 25-15.

De dames uit Bodegraven zijn blij met het resultaat en kijken uit naar de volgende keer dat ze weer mogen volleyballen.