Afbeelding

De Sint op KC Wereldweijde

Algemeen

Sinterklaas en zijn pieten kwamen dit jaar wel met een heel speciaal vervoersmiddel naar KC Wereldweijde. Juf Elske werd gebeld, door de Sint, hij zat in een helikopter op weg naar onze school. Alleen er was een probleem, hij kon niet landen op het dak in verband met de zonnepanelen. Juf Elske heeft ze naar een andere plek in de buurt gestuurd. Sint en zijn pieten waren dus ergens geland… maar waar? Het was gelukt, de school was gevonden, het feest kon beginnen! Alle groepen zijn om de beurt in de aula geweest om hun cadeau in ontvangst te nemen en hadden nog iets voorbereid. Het was een super feest voor jong en oud.

De groepen 1 t/m 4 hebben een viering in de aula gehouden. Er werden natuurlijk veel liedjes gezongen. Er werd gedanst en bingo en teken het maar gespeeld. De groepen 5 t/m 8 hebben de surprises uitgepakt en de gedichten voorgelezen. Wat een werk is er weer van gemaakt!
Natuurlijk werden de kinderen die er helaas niet bij konden zijn betrokken bij deze dag. Soms met een live verbinding of een bezoek van de juf/meester. Alle groepen zijn om de beurt in de aula geweest om hun cadeau in ontvangst te nemen en hadden nog iets voorbereid. Het was, ondanks de aanpassingen, een super feest voor jong en oud.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding