Volksvermaak Reeuwijk organiseert kerstballenspeurtocht

Algemeen

Reeuwijk

De echte speurders weten het nog wel, de kerstballenspeurtocht van verleden jaar was een groot succes. Het door Stichting Volksvermaak Reeuwijk georganiseerde evenement krijgt nu een vervolg. Met het oplossen van tien rebussen die volgende week in deze krant gepubliceerd worden, ontdek je de locaties waar de tien kerstballen te vinden zijn. Op elke kerstbal staan een of meer letters die de nieuwe naam vormen van buurthuis Loose End. Er zijn mooie prijzen te winnen.

Volksvermaak Reeuwijk vindt het belangrijk dat er leuke dingen georganiseerd worden voor de inwoners van onze gemeente. De speurtocht van vorig jaar was een groot succes met zoveel enthousiaste reacties dat besloten is dit jaar wederom een speurtocht te organiseren.

Rudi Otto van Stichting Volksvermaak Reeuwijk vertelt: “De rebussen zijn echte breinbrekers, zeker niet makkelijk, het wordt een leuke uitdaging om de locatie te vinden waar de letters verborgen zijn.” Dit jaar worden tien mooie prijzen ter beschikking gesteld door de lokale ondernemers en deze worden verloot onder de goede antwoorden die worden ingestuurd.

Speuren naar de nieuwe naam voor Loose End

Buurthuis Loose End is al jaren aan verandering onderhevig. De naam Loose End past niet goed meer bij de functie van het buurthuis en een nieuwe naam is nu gekozen. Rudi vindt het belangrijk dat de inwoners betrokken worden bij dit project. Daarom is de nieuwe naam van het buurthuis de oplossing van de rebus-speurtocht.

Ga de uitdaging aan

Door de rebussen in de krant te publiceren hoopt Stichting Volksvermaak Reeuwijk een groot publiek te bereiken. Het is een uitdagende speurtocht voor jong en oud en een leuke activiteit voor in de kerstvakantie. De uiteindelijke winnaars worden op Tweede Kerstdag bekend gemaakt via de Facebook pagina van Stichting Volksvermaak Reeuwijk. Houd daarom hun Facebookpagina en de krant van volgende week in de gaten en doe mee!