Talentcheck! Welk vrijwilligerswerk past bij jou?

Bodegraven-Reeuwijk


De hele maand december kan je digitaal de talentcheck doen. Door slechts een paar vragen te beantwoorden kom je er achter welk vrijwilligerswerk bij jou past.


Vrijwilligers zijn onmisbaar binnen de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Zij zijn onder andere actief bij de voetbalvereniging, het streekmuseum, als taalcoach maar ook als overblijfouder. Naast dat zij iets goeds doen voor een ander, of een goed doel, vinden zij het vooral ook leuk om te doen. Dat is belangrijk, want het vrijwilligerswerk dat je doet moet ook bij je passen.


Zodra men zich verdiept in vrijwilligerswerk, raakt men vaak verbaasd over de vele soorten mogelijkheden die er zijn binnen vrijwilligerswerk. Van uitvoerende tot meer bestuurlijke klussen, er is voor iedereen iets dat past. Dat maakt het dus mogelijk om iets goeds te doen voor een ander én iets te doen wat je zelf leuk vindt.


De vrijwilligerscentrale heeft het in de maand december iets makkelijker gemaakt om tussen alle leuke vrijwilligersklussen iets te vinden wat bij jou past. Benieuwd? Doe de talentcheck via www.samwelzijn.nl/talentcheck.