Cursus Excel voor beginners

Bodegraven


Het blijft nog even spannend of bibliotheek De Groene Venen nieuwe cursussen kunnen opstarten, maar ze hopen op donderdag 3 februari te starten met een cursus Excel voor beginners.

Excel is een bijzonder handig programma want of je nou een klein huishouden hebt en een huishoudboekje nodig hebt of vrijwilliger bij een vereniging bent, overal kan Excel van pas komen. Door de vele mogelijkheden wordt het programma in veel verschillende omgevingen en voor veel verschillende dingen gebruikt. Wil jij bijvoorbeeld een goed adressenbestand bijhouden, een begroting maken of jouw maandelijkse kosten mooi in kaart brengen? Dan is Excel hier uitermate geschikt voor.

Tijdens de cursus leer je binnen no-time werken met de meest belangrijke functies van Excel en leer je deze functies bovendien slim en efficiƫnt inzetten. De cursusdagen zijn op donderdag 3, 10, 17 en 24 februari van 09.30 tot 11.30 uur in bibliotheek De Groene Venen (Evertshuis). Deelname aan de cursus bedraagt 10 euro voor de hele cursus. Je krijgt les in kleine groepjes van ervaren docenten.

Er kan eventueel gebruik worden gemaakt van laptops van de Bibliotheek. Eigen laptop is uiteraard ook toegestaan, maar zorg er dan voor dat hier het programma Excel 2016 op staat. Wil je meer weten of wil je je aanmelden? Dat kan via e-mail cursus@bibliotheekdegroenevenen.nl.