Afbeelding

Bjorn en Lisa on the road

Algemeen

In het nieuwe online programma ‘Bjorn en Lisa on the road’ neemt de Bodegraafse presentator Bjorn Remmerswaal de kijker samen met Lisa Michels in zeven online afleveringen mee tijdens een autorally door het Oostenrijkse Tirol en het Noorden van Italië.

In de Alpenstad Seefeld starten de twee presentatoren hun reis samen in één auto langs de verschillende natuurverschijnselen die de Alpen te bieden hebben. Zij rijden via de Kaunertaler Gletscherstrasse naar een uitkijkpunt op 2750 meter hoogte en bewonderen langs de oevers van de Gepatsch-Stausee diverse watervallen. 

Iedere aflevering dagen Bjorn en Lisa elkaar uit tot een challenge. Wie kan het beste het aantal PK’s inschatten? Of wie raadt de meeste ijssmaken goed?

Uitzendingen

Wie wint er de meeste challenges: Bjorn of Lisa? Dat kun je allemaal online zien vanaf vrijdag 28 januari om 11.00 op de socialmediakanalen van Manify, het online magazine voor de moderne man. Elke dinsdagavond om 20.30 uur en vrijdagochtend om 11.00 uur komen de afleveringen van Bjorn vs Lisa online.