Afbeelding

Kom kijken bij Trompetter van de Prins

Algemeen

De Trompetter van de Prins is een kleurrijk gezelschap met verhalen, poppenkast en muziek dat dit voorjaar de dorpen van onze gemeente bezoekt. Een programma rond het thema van dit jubileumjaar: Anno 1672. Want toen was hier een rampjaar gaande. Kom op een woensdag in maart of april van 15.00 tot 16.30 uur. Op 16 maart zijn zij in het Huis van Alles in Bodegraven, op 23 maart in het Huis van Alles in Reeuwijk en op 30 maart in het Huis van Alles in Waarder.

Een leerzaam maar vooral ook grappig, theatraal programma met een verhaaltje, muziek, poppenkast. Daarna maakt ieder kind een eigen poppenkastfiguurtje. We maken een filmpje met die figuurtjes in de poppenkast. Dit filmpje kunnen ze zelf delen en aan iedereen laten zien. Het figuurtje mag mee naar huis.

De groep Trompetter van de Prins bestaat uit ongeveer drie man. Deelname is gratis, mogelijk gemaakt door een financiƫle bijdrage van de Culturele Commissie. Een fooi is natuurlijk welkom. De belevenissen van Trompetter van de Prins zijn te volgen op www.facebook.com/trompettervandeprins.

Afbeelding