Afbeelding
Foto:

Mooi nieuwbouwproject in centrum

Algemeen

Dat het wel degelijk mogelijk is om appartementen met voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein te realiseren, blijkt uit onderstaand nieuwbouwplan.

In een eerder ontwerp waren er geen parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig. De omwonenden en het wijkteam Bodegraven-Noord hadden aangegeven dat dit niet wenselijk is door de parkeerproblemen in het centrum en in de directe omgeving.

Omdat de projectontwikkelaar, Arjan Burggraaff, graag snel wil beginnen met de bouw, heeft hij een nieuw ontwerp laten maken met de mogelijkheid om op eigen terrein te parkeren. Na overleg met Arjan Burggraaff heeft het wijkteam Bodegraven-Noord bij de gemeente aangegeven dat zij het nieuwe bouwplan met voldoende parkeerplaatsen steunen. Door de parkeerproblemen in het centrum is het belangrijk dat bij nieuwbouwprojecten de geldende parkeernormen worden gehanteerd. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de nieuwbouw aan de Kerkstraat 56 maar ook voor andere toekomstige nieuwbouwprojecten in het centrum. Domburg Bodegraven zal het door Architectenbureau Ben Kraan ontworpen complex met twee appartementen de komende weken gaan bouwen.

Afbeelding