Afbeelding
Foto:

Jaap Arens Gast uit de Streek

Algemeen

BR6 zendt op Valentijnsdag, maandag 14 februari om 20.00 uur, het interview uit met Jaap Arens op de radio. Hij was van 1998 tot 2013 raadslid en fractievoorzitter van de lokale partij Beter Bodegraven en na de fusie met Reeuwijks Belang van de partij Burgerbelangen. 

Toen D66 in 2014 voor het eerst in de gemeenteraad kwam zegde hij zijn lidmaatschap bij de lokale partij op en stapte over naar D66, omdat hij ook lid was van die landelijke partij.

Jaap ging op zijn tiende naar een pensionaat in Amersfoort, nadat zijn ouders waren gescheiden. Tijdens zijn studententijd in Leiden woonde hij weer bij zijn moeder in Den Haag. Hij heeft altijd bij de belastingdienst gewerkt en heeft daar carrière gemaakt. Eind dit jaar gaat hij op 66-jarige leeftijd en zeven maanden met pensioen.

Het interview wordt op dinsdag 15 februari om 22.00 uur en zondag 20 februari om 19.00 uur herhaald. Het interview is na 15 februari ook te horen als podcast op Spotify. Gast uit de Streek is een radioprogramma dat gemaakt wordt door de gezamenlijke lokale omroepen uit de regio.