Afbeelding
Foto:

Kunstcafé Thaise groente- en fruitsnijkunst met miniworkshop

Bodegraven 


Op vrijdagavond 11 februari is het weer tijd voor een gezellig Kunstcafé in het Evertshuis. Het thema is Thaise groente- en fruitsnijkunst, de presentatie wordt gedaan door Prapaipan (Jeab) Tangtabsoonthorn. Het kunstcafé begint om 20.30 uur.


De uit Thailand afkomstige snijkunst heeft een ruime geschiedenis en werd vroeger alleen gebruikt voor vrouwen uit de koninklijke familie of door vrouwen die in paleizen werkten voor de familie. Tijdens de presentatie ziet u prachtige kunstwerken ontstaan van verschillende kleuren groenten en fruit, zoals bloemen, mandjes en vogels als decoraties naast de gerechten.


Deze avond vindt plaats in het Grand Café van het Evertshuis. Het begint om 20.30 uur. Tickets voor het kunstcafé zijn 9 euro inclusief drankje. Ga voor meer informatie en reserveren van tickets naar www.evertshuis.nl/kunstcafe-11feb22.








Jeab volgde bij het International Cooking Center in Nonthaburi Thailand, de opleiding decoratie fruitbeeldhouwwerk en geeft daarover lessen en workshops. De presentatie besluit met een miniworkshop om kennis te maken met deze inspirerende techniek. De materialen worden verzorgd. 

Het ‘KUNSTCAFÉ Thaise groente- en fruitsnijkunst door Jeab’ vindt plaats in het Grand Café van het Evertshuis. Het begint om 20.30 uur. Wegens de huidige coronamaatregelen is een vaste zitplaats verplicht, een geldig coronatoegangsbewijs en het dragen van een mondkapje als bezoekers zich verplaatsen. Tickets voor het kunstcafé zijn € 9,00 inclusief drankje.

Ga voor meer informatie en reserveren van tickets naar www.evertshuis.nl/kunstcafe-11feb22

PRAKTISCHE INFORMATIE:

KUNSTCAFÉ GROENTE- EN FRUITSNIJKUNST

DATUM VRIJDAG 11 FEBRUARI 2022

AANVANG 20.30 uur

ENTREE € 9,00 inclusief drankje

INFO & RESERVEREN www.evertshuis.nl