Vrijdag 18 februari

Onweerstaanbaar duo bij ReeuwijkKlassiek

20:15 - Het pianoduo Inui & Varvaresos, een onweerstaanbare combinatie. Zo kun je het duo van violist Noé Inui en pianist Vassilis Varvaresos gerust noemen. Op het programma: Saint-Saëns, Chopin, Pejacevic en Ravel. Toegangskaarten: www.reeuwijkklassiek.nl. Geen verkoop aan de zaal. Locatie: De Brug, Reeuwijk-Brug.


Nostalgie en muzikaliteit met de Neil Young Tribute Band

20:30 - Deze viermansformatie laat het publiek de muziek van Neil Young beleven in al haar verscheidenheid. Tickets kosten 20 euro inclusief drankje. Informatie en reserveren kan via www.evertshuis.nl/neil-young-tribute-band. Locatie: Het Evertshuis, Bodegraven.

 

Zaterdag 19 februari 

Parkrun Reeuwijkse Hout

9:00 - Een gratis wekelijks 5km evenement, georganiseerd voor en door de lokale gemeenschap. Iedereen is welkom om mee te doen, of je nu loopt, jogt, rent, meehelpt als vrijwilliger of gewoon langs de kant de lopers aanmoedigt. Aanmelden: https://www.parkrun.co.nl/reeuwijksehout/. Locatie: Reeuwijkse Hout, Reeuwijk. 

 

Lezing voor kunstenaars over 'Oude Hollandse Waterlinie'

14:00 - Een lezing over het hoofdkwartier van de Oude Hollandse Waterlinie, dat in 1672 bij Bodegraven lag. Tijdens deze lezing van Michiel van de Burgt worden kunstenaars geïnspireerd om een kunstwerk te maken met als thema de Oude Hollandse Waterlinie. Voor aanmelding mail naar info@kunstkringbodegraven-reeuwijk.nl. Locatie: Groene HartHuys, Bodegraven.


Marlies Ruigrok brengt Nederlands-Mexicaanse theateravond

20:30 - Laat je ontroeren door de parels van het Nederlandse theaterlied en de intense muziek en sfeer op de zócalo. Samen met gitarist Folkert Tettero brengt Marlies de mooiste liedjes van Nederlandse bodem. Op reis door Mexico en Cuba raakte Marlies gefascineerd door de sociale cultuur en de intensiteit van het leven daar. Tickets kosten 18 euro incl. drankje. Informatie en reserveren via www.evertshuis.nl/marlies-ruigrok-2022. Locatie: Het Evertshuis, Bodegraven.

 

Woensdag 23 februari 

Muzikale peutervoorstelling PROPJE

11:00 - De Vrouwen van Wanten komen met hun geweldige jeugdvoorstelling PROPJE naar Bodegraven. Leuk om met je (o)pa, (o)ma of met je tante, oom, afijn met iemand die groter is dan jij naar toe te gaan. Prop, pop, pop, pop, HOP! Hopperdepop. PROPJE is een muzikale en beeldende voorstelling zonder tekst. Speciaal voor peuters, kleuters en iedereen die zich nog steeds zo voelt. Tickets kosten 7,50 euro. Informatie en reserveren via www.evertshuis.nl/vrouwen-wanten-propje. Locatie: Het Evertshuis, Bodegraven.