Afbeelding

Sunday Half Hour (SHH)

Kerk

Op zondag 27 februari organiseert de jongerendienstcommissie van de Protestantse Gemeente Emmaüs weer een Sunday Half Hour om 11.30 uur in de Ontmoetingskerk. Valentijnsdag is net achter de rug, dus er is voor een passend thema gekozen: ‘Alles door Liefde’. Liefde maakt alles mooier, zonder liefde zijn we nergens.

Je kan succesvol zijn in het dagelijks leven en ergens heel goed in zijn, maar als je de dingen doet zonder liefde betekent het eigenlijk niets. God ís Liefde en door Jezus heen heeft hij ons geleerd hoe wij ook in liefde met anderen mogen omgaan. Reint van Asselt zal voorgaan en tijdens deze dienst hebben we misschien ook een winnaar!

Twenty4Eleven verzorgt de muziek en zingt dan ook het lied Opwekking 705: ‘Toon Mijn Liefde’. Op Internet en Spotify is het makkelijk te vinden: luister het dan een aantal keer! Echt de moeite waard, want hoe vaker je het hoort, hoe mooier het wordt én des te beter kunnen jullie op 27 februari meezingen. Aanmelden voor de dienst is niet meer nodig! Na de dienst kunt u met elkaar weer koffie drinken in de tuin van de kerk.