Afbeelding
Foto: Aisha Zeijpveld

Laat je verrassen door de zelfspot en hilarische observaties van Martijn Kardol

Theater Film

Donderdag 10 maart te zien in het Evertshuis. Martijn Kardol werd met zijn programma ‘Bang’ genomineerd voor Neerlands Hoop. ‘De Situatie’ is zijn derde cabaretprogramma en gaat over het bezweren van een crisis in je leven. In zijn geheel eigen stijl, haalt Martijn allerlei herkenbare en hilarische situaties aan.

Dames en heren, we zitten met een situatie. En situaties moeten worden opgelost. Maar hoe? En door wie? Is er iemand in de zaal die zich geroepen voelt om de situatie aan te pakken? Of ben ik dat zelf? En wat is eigenlijk die hele situatie waar we het over hebben? En wie is er verantwoordelijk voor? Is er iemand die dit kan oplossen? Want of het nu gaat om het leren omgaan met een pandemie en een dreigende klimaatcrisis of het samen met je vriendin moeten beslissen wat er wordt gekeken op Netflix, iedere crisis heeft zijn impact.

Naast cabaretier is Martijn regelmatig te zien op t.v. en te horen bij diverse radioprogramma’s. ‘Martijn zegt sorry’ was onder meer een item bij RTL Late Night met Twan Huys. Op de radio begon hij bij Coen en Sander, had zijn eigen column bij DJ Domien op 3FM en Martijn is vaste gast bij Giel. Ook heeft Martijn een goed beluisterde wekelijkse column bij Radio Veronica, waarin hij net als in zijn theatershow, in eigen stijl zijn kijk op het nieuws geeft.

De voorstelling ‘de Situatie’ van Martijn Kardol op 10 maart begint om 20.30 uur. Tickets kosten 18,50 euro inclusief drankje. Voor meer info en reserveren: www.evertshuis.nl/martijn-kardol-de-situatie.