Afbeelding
Foto:

Toneelvereniging CPJ Waarder-Driebruggen heeft weer een mooie uitvoering

Waarder-Driebruggen 

In 2020 heeft de toneelvereniging, vanwege de voorgeschreven coronabeperkingen, helaas na twee van de vier geplande uitvoeringen de activiteiten moeten beëindigen en ook in het afgelopen jaar hebben er geen uitvoeringen kunnen plaatsvinden. Maar er gloorde licht aan het eind van de tunnel en eind september is er vol goede moed gestart met de voorbereidingen voor een nieuwe toneeluitvoering. 


De repetities en voorbereidingen zijn door alle maatregelen af en toe een beetje een hink-stapsprong geweest maar de aanhouder wint en met blijdschap kan er nu de aankondiging worden gedaan van een nieuw toneelstuk 'Bed, bad en brood', een klucht in 4 bedrijven geschreven door Anne Terwisscha.


Het hilarische verhaal gaat over een daklozenopvang waar de beheerder het best wel rustig lijkt te hebben met haar enige gast Rob. Dat gaat echter helemaal mis wanner haar zus wil bewijzen dat ze het best ook wel een dag met de zorg kan volhouden maar er ook verwikkelingen ontstaan met een gemeente ambtenaar. Daarnaast heeft een broer van een medewerkster zich in de nesten gewerkt en is daardoor plotseling dakloos geworden. Veel doldwaze misverstanden zijn het gevolg.


Het belooft daarmee een humoristische voorstelling te worden waarop de leden van de CPJ toneelvereniging zich al lang hebben verheugd. De vier uitvoeringen in Custwijc staan gepland op vrijdag 11 maart, zaterdag 12 maart, vrijdag 18 maart en zaterdag 19 maart. Vanaf zaterdag 26 februari is de voorverkoop van kaarten à 7,50 euro gestart bij de PLUS in Waarder.