Voorinschrijving VOSPlan Reeuwijkse Plassenloop van start

Sport

Nadat het evenement twee jaar lang niet georganiseerd kon worden is Sportclub Reeuwijk blij dat het dit jaar weer wel kan. Onlangs werden andere hardloopwedstrijden nog afgelast door de coronamaatregelen, daarom verwacht de organisatie dat er veel lopers op de Plassenloop af komen. Voor de zekerheid heeft de organisatie een limiet gesteld op het aantal deelnemers dat kan worden toegelaten. Daarom adviseert de organisatie om via de website voor in te schrijven.

De voorinschrijving voor de 68e VOSPlan Reeuwijkse Plassenloop, de hardloop wedstrijd die op zaterdag 19 maart 2022 bij de surfplas en nabij Paviljoen Restaurant ’t Reeuwijkse Hout wordt georganiseerd, is van start. De voorinschrijving via de website www.plassenloop.nl is inmiddels geopend. De organisatie verwacht ongeveer 1.000 deelnemers, verdeeld over diverse afstanden en leeftijdsgroepen. Er zijn prestatielopen voor kinderen van ongeveer 6 t/m 12 jaar. Vanaf 13 jaar tot op hoge leeftijd kun je deelnemen aan de 5 of 10 km prestatieloop of de 15 km wedstrijdloop.

De voorinschrijving sluit op zaterdag 12 maart 2022 om middernacht of zodra het maximum deelnemersaantal van 1.500 lopers is bereikt. “Het is verstandig om onze website in de gaten te houden” zegt de organisatie “als het maximum aantal deelnemers bereikt is, kan er niet meer op de dag zelf ingeschreven worden.” De organisatie hoopt dat het mooi weer wordt. “Wie weet wordt het parcours record dan een keer uit de boeken gelopen!”