Afbeelding
Foto: Geerke Nooteboom

Tweedehands kinderkledingbeurs succesvol

Algemeen

De tweedehands kinderkledingbeurs op de Prinses Beatrixschool was een groot succes! Er werd veel kleding gedoneerd, wat het uitzoeken een hele klus maakte. Jolien de Goeij en Vera Vermeij werden hierbij geholpen door maar liefst tien andere moeders van school, wat een enorme saamhorigheid opleverde.

De kledingbeurs was gezellig druk. De opbrengst van maar liefst 800 euro gaat volledig naar Kerk in Actie die zich inzet voor vluchtelingen uit Oekraïne. Eigenlijk zou de helft naar de Pr. Beatrixschool gaan, maar directrice Astrid Sloof stelde voor toch alles over te maken naar Kerk in Actie, een prachtig gebaar!

Diverse ondernemers uit Bodegraven-Reeuwijk droegen het evenement een warm hart toe: Brood & Ko sponsorde een heerlijke appelcake, Kaars Koffie verzorgde een lekker kopje koffie en de fleurige aankleding werd geleverd door bloemisten Passiflora en IFY. Alle overgebleven kinderkleding wordt in Boskoop gebracht, vanwaar een vrachtwagen ermee naar Oekraïne rijdt en het dus ook heel goed terecht komt. Jolien en Vera: “Het was ontzettend leuk om zoveel mensen blij te maken en al deze mooie kleertjes nog een tweede kans te geven. We hopen dit in het najaar weer te kunnen doen!”

Beeld: Geerke Nooteboom en Jolien de Goeij

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding