Afbeelding

Kleedjesverkoopactie voor Oekraïne

Algemeen

Fabienne had op zondagochtend besloten dat ze iets wilde doen voor Oekraïne, ze wilde een kleedjesverkoopactie houden. Ze heeft posters gemaakt en deze overal opgehangen. Daarna is ze gaan knutselen (armbandjes loomen, strijkkralen) en hebben ze spullen uitgezocht die zij konden verkopen.

Reeuwijk

Er was de hele middag door veel animo, kinderen hadden de poster op de schooldeur zien hangen of ouders hadden het op de buurtapp gelezen. De buren reageerden ook erg enthousiast. Zo was er een vader die spontaan pannenkoeken had gebakken die zijn kinderen konden verkopen. Er was een meisje die vooraf niet wist van de actie maar later in de middag aansloot met een snel in elkaar geknutselde grabbelton. Een groot succes! Er waren nieuwe bewoners die stroopwafels en snippers verkochten met hun kinderen. De interactie tussen de kinderen was vooral leuk om te zien. 

Eén bedrag mist nog van een van de kleedjes maar met elkaar hebben ze nu al 200 euro opgehaald. Fabienne was heel trots toen ze dat hoorde. Dit weekend zal het geld gestort worden op GIRO555.