Ingezonden Brief | Verkiezingen

Algemeen

Geldverspilling van onze gemeente

Ik heb beide debatten van de tien politici gezien. Mijn punt is dat niemand aan iemand eens vraagt over de vele geldverspillingen van onze gemeente. Ik weet niet veel van Bodegraven maar wat er in Reeuwijk gebeurd is treurig. Ik zal er een paar opnoemen. 

1) De Nieuwerbroekse Dijk is een karrenspoor geworden met gravel steentjes. Als je daar fietst en je wordt ingehaald moet je je handen voor je ogen doen. 

2) Tolpoortjes in het plassengebied die niet werken. 

3) Binnen enkele jaren wordt de Raadhuisweg voor de derde keer opgeknapt. We krijgen langs de Breevaart een nieuw wandelpad. Terwijl er aan de andere kant van de weg een wandelpad (trottoir) loopt van de Oude Tol tot aan Gouda. 

4) Op de kop van het winkelcentrum Miereakker zijn glasbakken geplaatst. Dat geeft lawaai voor o.a  de bewoners. Iemand heeft zich sterk gemaakt voor deze mensen. Iemand van de gemeente is komen kijken. Hij wist niet dat er een kapperszaak gevestigd is en dat er mensen boven wonen. De persoon die dit aanhangig gemaakt heeft kreeg de schuld van de verplaatsingskosten en mocht voor straf niet meer in het gemeentehuis komen. 

5) Al die interim-managers die vreselijk veel geld kosten. Als je capabele mensen aanneemt doe je het zelf en kan je dat geld in de gemeentekas houden.

Nog één ding. Ik heb gestemd maar ik vraag mij af waarom. 

C.J. Hoogerbrug