Afbeelding

Let’s Eat, lekker eten met andere jongeren

Algemeen

Van thuis naar buitenshuis. Het is weer mogelijk om van alles te ondernemen en verschillende activiteiten voor jongeren starten weer op. Een nieuwe activiteit is Let’s Eat, waarbij een huiselijke activiteit: koken, naar de buurthuizen is gehaald. Iedere donderdag komen jongeren bij elkaar om samen te (leren) koken, om het vervolgens gezellig met elkaar op te eten. 

Voordat er gekookt wordt, wordt er met elkaar bedacht wat er op het menu komt en worden de boodschappen gedaan. Wie mee wilt doen hoeft geen kookervaring te hebben. “Sterker nog, het is misschien wel leuker als je dit niet hebt, want dan leer je meer,” zegt jongerenwerker Dietmar. Hij is er iedere week bij om waar nodig een handje te helpen. 

Let’s Eat is iedere donderdag tussen 16.00 en 20.00 uur op een wisselende locatie. Informatie of de locaties en data is te vinden op www.dezonbodegraven.nl/lets-eat. Je kunt je hier ook aanmelden of stuur een WhatsAppje naar Dietmar via tel. 06-15130098. De eerste keer is meedoen is gratis.  

Let’s Go
Let’s Eat maakt onderdeel uit van Let’s Go; een verzamelproject van activiteiten voor jongeren. Van sporten en bewegen tot koken, vooral activiteiten die leuk zijn en waar ruimte is voor nieuwe contacten en persoonlijke gesprekken. Let’s Go is een samenwerking tussen de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, Jongerenwerk, SenW en CJG.