Afbeelding

Eindelijk weer dansen in De Zon

Algemeen

Na 2 jaar wachten kon er afgelopen vrijdag weer uitbundig gedanst en gezongen worden tijdens de kidsdisco in jongerencentrum De Zon aan de Eiber in Bodegraven. Het thema van deze keer was niet voor niets ‘Welkom terug’. Al snel stond de dansvloer lekker vol en werd er volop gedanst op alle bekende hits van nu. De DJ werd overspoeld met verzoekjes waardoor de muziek grotendeels door de kinderen zelf bepaald werd.

De Kidsdisco is een maandelijks evenement van SSCB De Zon voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar. Wil je er volgende keer ook bij zijn? Schrijf dan alvast vrijdag 29 april in je agenda, want dan kun je weer knallen tijdens het Kidsdisco Koningsbal.  

Op de gaafste dansvloer van het dorp werd alles uit de kast getrokken en waren de vetste dansmoves te zien. Gelukkig kon er tussendoor even afgekoeld worden met een verkoelend glaasje limonade en een lekker zakje chips. Maar niet te lang natuurlijk, want er moest wel gefeest worden. De meegekomen ouders hadden het ook prima naar hun zin en konden genieten van een gratis kopje koffie of thee. Maar zo nu en dan werd er toch ook nog wel een vader of moeder op de dansvloer gesignaleerd. Helemaal prima natuurlijk, want ze dansten lekker mee.