Afbeelding
Foto:

Expositie lokale kunstenaars werkplaats in het Evertshuis

Bodegraven 

Op dit moment is de expositie van diverse kunstbeoefenaars en kunstliefhebbers van de verschillende werkplaats groepen van het Evertshuis te zien. Het is een uiteenlopende mix van schilderkunst, aquarel en beeldende kunst. De werkplaats, lokaal 204 op de tweede etage, wordt wekelijks gevuld met enthousiaste groepen van lokale kunstenaars en liefhebbers van kunst. De kunstvormen variëren van beeldhouwen, open atelier, tot schilderen en werken met diverse materialen. 

De deelnemers van deze kleurrijke expositie lokale kunstenaars werkplaats zijn: Josee Heemskerk, Gijs Teekens, Anneke Verkaik-Meenhorst, Annemiek Bartels, Trude Binken, Mariette Dekkers, Sylvia Francken, Lettelien van den Hoonaard, Hélène ten Hoopen, Jeanette van Mourik, Hannah De Neijssel, Ida Oskam, Anneke Stuip, Joke van der Weijden, Jan Steenkamer, Wilma Kempe, Netty Brouwer, Corry van Eendenburg, Nico Pijnacker, Nelleke Poelgeest, Arie Goedhart, Joop van Wijngaarden, Marry van der Eijk, Janny van Wijngaarden, Cees in ’t Veld, Wim de Boer, Anneke van den Broeke en Leny van Aalst.

De expositie is gratis te bezichtigen in het Evertshuis tot 22 april tijdens reguliere openingstijden. Meer info via www.evertshuis.nl/category/expositie.
Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven.

Afbeelding
Afbeelding