Songs of Praise in Lutherkerk

Bodegraven


Zondagavond 3 april 2022 is er weer een Songs of Praise in de Lutherkerk aan de Noordstraat. Met elkaar een klein uurtje geestelijke liederen zingen van verschillende stijlen en talen. Bij de liederen wordt enige toelichting of uitleg gegeven. Het programma van komende zondagavond bestaat hoofdzakelijk uit verzoeknummers die de afgelopen weken konden worden ingediend.


Songs of Praise is ooit opgezet door Dirk Jan Warnaar en na zijn overlijden voortgezet door leden van de Prot. Emmaüs gemeente. De presentatie is in handen van Arjo van der Steen en de muzikale begeleiding wordt verzorgd door Joab Schilt. Songs of Praise begint om 18.30 uur. 



SIZA 8 april


In maart heeft Emke de Jager aangemoedigd om vol te houden tot het eind door in de Bijbel te lezen, daarmee door te gaan tot je verzadigd bent. Jezus is het levende Brood, eet en deel uit. Er is altijd iemand om je heen met wie je kunt delen.


Praktisch bezig zijn dus met het jaarthema: Geloven met hoofd, hart en handen. SIZA wil verder gaan met dit thema en in het verdiepen met Eveline in het zintuig de reuk. Op 8 april ontmoeten ze elkaar en mogen ontdekken welke geur we verspreiden als christen-vrouwen rond de vraag ‘Als reukwerk – welke geur kleurt jou?’


De ochtend duurt van 10.00 tot 11.30 uur in het Anker (Pastorieplein 2) en is voor alle vrouwen in Bodegraven en omgeving. Vanaf 09.30 uur gaan de deuren open voor koffie en thee met wat lekkers. Van harte welkom en neem gerust vriendinnen, zussen en andere vrouwen mee!


Fijn om elkaar dan te ontmoeten, Samen in Zijn Aanwezigheid. Ook deze ochtend is oppas aanwezig, zodat ook moeders zich kunnen focussen op wat we mogen horen van Eveline. SIZA is ook te vinden op Facebook of u kunt mailen naar siza@hervormdbodegraven.nl.