Alpha voor vrouwen

Bodegraven

Alpha is de plek waar je jezelf mag zijn. De plek waar je alles mag delen. De plek waar je mag twijfelen. De plek waar je welkom bent. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen. Deze Alpha op de woensdagmorgen is alleen voor vrouwen. Er wordt gepraat over onderwerpen als: Wie is Jezus? Bidden en de bijbel lezen, waarom en hoe dan? Ze komen tien keer bij elkaar en elke ochtend is er een ander onderwerp.

Wil je meer informatie, meedoen of gewoon een keertje vrijblijvend komen kijken? Geef je dan op voor de eerste bijeenkomst op 6 april van 09.30 tot 11.45 uur. Kun je 6 april niet, is het ook mogelijk om 13 april aan te schuiven. Alpha is helemaal gratis! Neem contact op met Trix Landman, tel. 06-48152749 of mail vrouwenalphabodegraven@gmail.com. Locatie: Bij het team thuis, Bodegraven. Ga voor meer informatie naar www.alpha-cursus.nl.


Als autisme een rol speelt...

Op maandag 16 mei om 19.30 uur is er na een lange pauze weer een ontmoetingsavond rond autisme in Bodegraven-Reeuwijk. Heb jij te maken met autisme, op welke manier dan ook, dan ben je van harte welkom bij deze ontmoetingsavond! Locatie: Spoorlaan 2a, Bodegraven. Kosten: bijdrage voor de koffie/thee. Informatie en aanmelding via jp.brunn@solcon.nl. Begeleiding van de avond: Cedi Mol en Marjolein Brunn.