Boekenkraam rommelmarkt Reeuwijk-Dorp
Boekenkraam rommelmarkt Reeuwijk-Dorp Foto: Henk Krist

Rommelmarkt rond Hervormde Kerk Reeuwijk-Dorp

Algemeen

Aanstaande zaterdag vindt weer de jaarlijkse rommelmarkt plaats op het plein voor de Hervormde kerk in Reeuwijk-Dorp. Om 08.30 uur zwaait het hek open en is het publiek welkom.

De laatste twee jaar is er geen rommelmarkt geweest. Dat betekent dus dat er veel kleine meubelen, elektra, antiek, curiosa, speelgoed en vele huishoudelijke artikelen te koop zijn. Het aanbod is groot. Meer dan veertig kramen met een heel divers aanbod. Vooral tweedehands spullen zijn er te koop maar er zullen ook een aantal kramen met nieuwe spullen aanwezig zijn. Verder is er een gezellig terras waar koffie, thee en limonade te verkrijgen is. Daarnaast zullen er ook warme snacks aanwezig zijn. Ondertussen kunnen de kinderen zich vermaken op het springkussen. Zo is er voor ieder wat wils!

De opbrengst van de rommelmarkt is voor het grootste deel bestemd voor het opknappen van de consistorie van de Dorpskerk. Een tiende deel heeft een diaconaal doel. Dat zal gaan naar hulp aan Oekraïnse vluchtelingen en armoedebestrijding in Ethiopië. De markt duurt tot 14.30 uur en wordt gehouden op het kerkplein voor de Dorpskerk, Kerkweg 2.