Afbeelding

Geen beloning voor Rohda’76

Bodegraven - Voetbal

Door een ongelukkig moment van keeper Maico du Chatinier moest Rohda’76 tegen runner-up SCH’44 binnen tien minuten een tegentreffer incasseren. Dat bleek uiteindelijk het winnende doelpunt te zijn: 0-1. ,,We hebben zeker zeven mogelijkheden op een doelpunt gehad, vooral in de eerste helft. Ook de spelers van SCH zeiden dat een gelijkspel de verhouding in het veld beter zou hebben weergegeven,’’ baalde trainer Arjen Linstra opzichtig van het eindresultaat. Zeker, omdat Sportief met 3-0 won van Bodegraven waardoor de blauwhemden nu weer onder de degradatiestreep staan. Na de rust probeerde het strijdlustige Rohda’76 nog wel aan te dringen, maar uiteindelijk hield de ploeg uit Harmelen eenvoudig stand. Beeld: Don van der Meer