Afbeelding

Vriendenschaar 1 poulewinnaar

Bodegraven - Korfbal

Op donderdag 31 maart werd door Vriendenschaar 1 gespeeld tegen Luno om het poulewinnaarschap. Beide ploegen waren voorafgaand aan deze wedstrijd al zeker van het spelen van promotiewedstrijden. De winnende ploeg kon kampioen worden, bij gelijkspel zou Luno kampioen zijn. Bij rust stond het al 8-12 voor de uitploeg. In de tweede helft werd deze voorsprong verder uitgebouwd, mede dankzij Julianne Kersseboom, en spelers uit Vriendenschaar 2 Lineke Verploeg en Jeroen Streng, die voor respectievelijk Eva Hoogendoorn en Tijn van den Hoogenband in de basis kwamen dan wel stonden. Alle Bodegravers toonden veel inzet en beleving, waardoor er bij einde wedstrijd een gat van negen doelpunten was ontstaan. Eindstand: 14-23. Beeld: Fenne van den Hoogenband