Het kampioensteam
Het kampioensteam Foto: Garth Bouman

Zwammerdam wint van Sportief

Zwammerdam – Voetbal

Zwammerdam was oppermachtig en in de zevende minuut scoorde Jordy de Groot na een prachtige voorzet van Reijer Peters de 0-1. Vier minuten later schoot Morris van Vliet de 0-2 binnen. Maar toen stokte de scoringsdrift van VV Zwammerdam. De een na de andere kans ging verloren en tot aan de rust bleef het 0-2. In de 56e minuut kwam Sportief uit het niets op 1-2 en Zwammerdam kreeg het tegen deze laagvlieger nog moeilijk ook. Maar verder dan 1-2 kwamen de Sportievers niet.

DVC 4.2 kampioen

Driebruggen - Volleybal

Afgelopen zaterdag was het dan zover. Na een mooi seizoen en veel wedstrijden konden de jongens van DVC 4.2 uit Driebruggen kampioen worden als ze alle wedstrijdjes zouden winnen. In Bergschenhoek gingen Rick, Luuk, Nathan, Juda en Jesse de strijd aan met als resultaat 3 gewonnen wedstrijden. Daarmee werden ze kampioen en dat moest natuurlijk gevierd worden. Van harte gefeliciteerd! Foto: Garth Bouman