In een sprankelend muzikaal cabaretprogramma ontvangt Marja van Katendrecht nabestaanden met een plak cake en een welgemeend ‘Bedankt dat u er bent’. Beeld: Jaap Reedijk
In een sprankelend muzikaal cabaretprogramma ontvangt Marja van Katendrecht nabestaanden met een plak cake en een welgemeend ‘Bedankt dat u er bent’. Beeld: Jaap Reedijk Foto: Jaap Reedijk

Marja van Katendrecht laat je lachspieren werken

BODEGRAVEN


Marja van Katendrecht is terug in het theater na het succes van Marja’s Grote Tupper Topper Show! In deze voorstelling maakt de melancholische, altijd hoopvolle en hilarische Marja van Katendrecht zich zorgen over de ons ontvallen Nederlandse artiesten en wil de herinneringen aan hen levend houden. Op donderdag 21 april komt ze naar het Evertshuis.

In een sprankelend muzikaal programma ontvangt Marja nabestaanden met een plak cake en een welgemeend ‘Bedankt dat u er bent’. Met het iconische ‘Waarheen, waarvoor’ van Mieke Telkamp opent zij de herdenking. Aan de hand van bekende en onbekende nummers en anekdotes vertelt Marja over het leven van Robert Long, Conny van den Bos, Rudy Carrell, Tante Leen, de Zangeres Zonder Naam en vele anderen. Een hartverwarmende en soms ontroerende parade met de sterren van weleer. 


Marja van Katendrecht zoals we haar kennen; sprankelend, ontwapenend, met tomeloze energie en het hart op de tong. Al jaren beroemd in Rotterdam en omstreken en sinds het afgelopen theaterseizoen heeft heel Nederland haar in haar armen gesloten.Het Evertshuis kijkt ernaar uit om haar weer te mogen begroeten! Er zijn nog een paar tickets à 20 euro beschikbaar.