Meer lucht voor Rohda'76

Bodegraven - Voetbal

De overwinning van Rohda’76 kreeg al in de derde minuut gestalte toen Daniel Poot een voorzet van Pim de Visser achter doelman Daan van Dijk frommelde: 1-0. Bij rust had het team van Arjen Linstra al ruim afstand kunnen nemen, maar halverwege de wedstrijd stond het ‘slechts’ 3-0. In de tweede helft maakte De Visser met zijn tweede van de middag aan alle onzekerheid een einde door na een imposante solo koelbloedig de 4-0 op het scorebord te prikken. Even later strafte Rafaël Harmusial een onachtzaamheid in de Rohda’76-verdediging beheerst af: 4-1. Tenslotte bepaalde Mitchell van Waveren vanaf de penaltystip de eindstand op 5-1. Dankzij een klinkende 5-1 overwinning op Kamerik heeft Rohda’76 wat afstand genomen van de onderste vier plekken. Beeld: Don van der Meer