Cheers gaat van start!
Cheers gaat van start! Foto: eigen foto

Met de voetjes van de vloer: Cheers start met kinderdisco

Algemeen

Cheers gaat van start! Na een flinke verbouwing is het oude Loose End in Reeuwijk omgetoverd naar een mooi en fris Buurtcentrum. Op vrijdag 6 mei is de eerste maandelijkse activiteit: de kinderdisco voor de groepen 3 tot en met 8, met een echte DJ waar de kinderen hun verzoeknummers kunnen indienen. Dat betekent vast veel K3, Kinderen voor Kinderen en kabouter Plop!

REEUWIJK

Rudi Otto, voorzitter Stichting Volksvermaak Reeuwijk, heeft er zin in: “We hebben samen met de Stichting Reeuwijkse Jeugd onze schouders onder het buurtcentrum gezet, omdat we heel graag wat willen doen voor de Reeuwijkse jeugd, maar ook voor de rest van het dorp. Na de kinderdisco volgen meer activiteiten. We willen uiteindelijk het hele dorp in beweging krijgen.” Dat in beweging krijgen van het dorp moet wel lukken met deze twee organisaties.

Twee stichtingen onder één dak

Martijn Pijnacker van Stichting Reeuwijkse Jeugd: “We zijn twee stichtingen onder één dak. Volksvermaak heeft de ervaring met het organiseren van (grotere) evenementen zoals Koningsdag en Bruisend Reeuwijk. Cheers beheert de locatie, doet het onderhoud en heeft ook de nodige ervaring met het organiseren van activiteiten.” Dat klinkt als een mooie combinatie met veel potentie!

Voorproefje op Koningsdag in De Brug

De kinderdisco keert straks terug op iedere eerste vrijdag van de maand. Vrijdag 6 mei start de eerste van 18.30 tot 20.30 uur. Entree is 2,50 euro, inclusief limo en chips. Frisdrank is voor eigen rekening. Als ouders willen komen kijken in het Buurtcentrum Cheers, zijn ze van harte welkom!

Om de kinderen een voorproefje te geven van de kinderdisco, organiseren beide organisaties op Koningsdag een discofeest. Die vindt nog niet plaats in Cheers, maar in Zalencentrum de Brug.

Meer informatie

Meer informatie over de kinderdisco en de andere activiteiten van Cheers op de Facebookpagina Cheers Reeuwijk of de website www.cheersreeuwijk.nl.

door Stefanie Peters