Bij het Rode Kruis Bodegraven zijn ongeveer dertig vrijwilligers actief als hulpverlener op evenementen en tijdens noodsituaties. Daarnaast geven we cursussen en trainingen rond diverse EHBO-onderwerpen, voor jong en oud.


Het Rode Kruis Bodegraven is een betrokken, enthousiast en divers team - en op zoek naar versterking van het team coördinatoren, specifiek naar een coördinator Algemeen en een coördinator Vrijwilligers:

Coördinator Algemeen

Als coördinator Algemeen ben jij de spil in de organisatie, enthousiast en betrokken. Je weet het team coördinatoren op een laagdrempelige manier aan te sturen, hebt energie en levert een positieve bijdrage aan onze locatie.

Intern houdt jij het overzicht over alle lopende zaken, op afstand waar mogelijk en dichtbij als het nodig is. Je houdt ervan om aan te pakken en gezamenlijk verder te bouwen aan de locatie.

Extern ben jij contactpersoon voor opdrachtgevers, partners en lokale organisaties. Je bent ongeveer 4 uur per week bezig met jou taken voor het Rode Kruis.

Coördinator Vrijwilligers

Voor vrijwilligers ben jij het eerste aanspreekpunt. Je zorgt voor een goede samenwerking, bent bereikbaar wanneer een luisterend oor nodig heeft en besteedt aandacht aan waardering van onze vrijwilligers.

Is er een vacature? Dan zorg jij voor de werving en kennismaking met nieuwe vrijwilligers. Ook houdt je toezicht op de bekwaamheid van vrijwilligers en als je zin hebt, draai je gezellige diensten met ons mee.

Reageren

Krijg jij energie van een van deze vacatures of wil je eerst een keertje kennismaken? Je bent van harte welkom! Kijk opwww.rodekruisbodegraven.nl voor meer informatie.