Parkinsoncafé

Algemeen

Reeuwijk

Dinsdagavond 10 mei bent u vanaf 19.00 uur hartelijk welkom in Parkinsoncafé Reeuwijk. Het programma start om 19.30 uur en de locatie is Dienstencentrum De Spil, Poelruit 12 in Reeuwijk. Het thema van deze avond isValpreventie. Deze avond komen Rozemarijn Brinkman en Sandra de Klerk van FysioVisiq uit Gouda.

Naarmate we ouder worden, nemen het reactievermogen, de spierkracht en de coördinatie van ons lichaam af. Gevolg hiervan is dat de kans op vallen toeneemt. Zowel binnen- als buitenshuis zijn er veel situaties waarbij we lelijk kunnen vallen en verwondingen kunnen oplopen. Voor mensen met Parkinson is er een aangepast programma en daar gaat de avond over.

Iedereen is welkom en de toegang is gratis. Na de pauze is er gelegenheid met elkaar in gesprek te gaan en vragen te stellen. Tevens is er volop gelegenheid om contact met lotgenoten te leggen.

In verband met de organisatie is vooraf aanmelden verplicht. Geef uw naam, adres en tel.nummer door met aantal personen via email: info@parkinsoncafereeuwijk.nl