Vervoer van Deur tot Deur

Algemeen

U heeft vast de gele bus weleens zien rijden door Bodegraven, een initiatief van al ruim 15 jaar. Alle medewerkers zijn vrijwilliger en dragen dit initiatief een warm hart toe. De Stichting Bodegraven Vervoer van Deur tot Deur heeft op dit moment ruimte voor begeleiders op de gele bus.

Wat houdt het werk in?

U bent samen met de chauffeur een team en verzorgt het vervoer van 65-plussers uit het dorp die geen eigen vervoer tot hun beschikking hebben. De gasten worden (thuis) opgehaald en bijvoorbeeld naar de huisarts gebracht, de tandarts, de fysio en de kapper, maar ook naar de supermarkt, kaartclubs of een gezellig bezoek aan familie/vrienden. Na de afspraak worden de gasten weer opgehaald en thuis afgezet.

Als begeleider helpt u onze gasten met in- of uitstappen en begeleidt u hen indien nodig tot aan de deur of ingang. Soms moet een rollator ook mee, die wordt in de bus gezet.

Aanmelden

U kan zich aanmelden voor één of meerdere dagdelen per week/per twee weken. De diensten zijn in de ochtend van 9.00 tot 13.00 uur of in de middag van 13.00 tot 17.00 uur.

Voor aanmelden of meer informatie kunt u een mail sturen naar secretarisvdtd@gmail.com of bezoek de website www.vervoervandeurtotdeur.nl.