Afbeelding
Foto:

Jubileumfeest en afscheid oprichtster

Waarder

Afgelopen vrijdag vierde Kindercentrum Waarder haar 15-jarig jubileum samen met ouders en kinderen met een groot feest. Tevens was het ook het afscheidsfeest van oprichtster Hanny de Koning.


Hanny: “Ik ben 15 jaar geleden met Kindercentrum Waarder vanuit niets begonnen en het is nu een mooi, kleinschalig en professioneel kinderdagverblijf en BSO met een veelbelovende toekomst. Ik ben heel blij dat ik in Amanda Kaiser een enthousiaste opvolgster heb gevonden. Amanda werkt al 14 jaar bij Kindercentrum Waarder als pedagogisch medewerkster en ondersteunde mij al enige jaren bij allerlei zaken. Anderhalf jaar geleden zijn we een officiële samenwerking aangegaan en hoewel ik er op de achtergrond nog anderhalf jaar bij betrokken blijf, leek mij het 15-jarig jubileum een mooi moment om afscheid te nemen van de ouders en kinderen. Ik kijk terug op 15 mooie jaren, waarin veel is gebeurd, lief en leed werd gedeeld en ben mijn team heel dankbaar voor hun inzet, want zonder hen was dit allemaal niet mogelijk geweest. Ook ben ik de ouders heel dankbaar voor hun vertrouwen in ons.”


Het feest werd gevierd met een barbecue en allerlei leuke activiteiten voor de kinderen. Er waren workshops goochelen en er werd aan het einde een spetterende goochelshow door de kinderen opgevoerd.