Bridge leraar Harm van der Wal en Pauline van Zoest met de organisatoren. Beeld: Bridgeclub Bodegraven-Reeuwijk
Bridge leraar Harm van der Wal en Pauline van Zoest met de organisatoren. Beeld: Bridgeclub Bodegraven-Reeuwijk

Record op vrolijke zomerbridge

Algemeen Sport

BODEGRAVEN - De Bridgeclub Bodegraven-Reeuwijk heeft dit jaar eindelijk weer zomeravond-bridgewedstrijden georganiseerd. Meer dan vierhonderd deelnemers speelden dit jaar mee op de zomerbridgeavonden. Ondanks het mooie weer deden er zelfs twee toeristen uit Friesland mee. Dinsdagavond 23 augustus is de laatste wedstrijd gespeeld. Het jongste lid Marieke van der Valk (17 jaar) werd met haar partner eerste met 70 procent: een recordscore!

De organisatoren Marja Hofstede en Gerard Bosman waren verantwoordelijk voor de sfeer in De Doortocht. Vive la France en de klanken van Charles Aznavour of Barbara, kwamen bezoekers bij de deur tegemoet. Bij bridge in de zomer hoort een zomersfeer, vonden Marja en Gerard. Een bistrosetje bij de deur, fleurige versiering en vooral een vrolijke glimlach voor ieder die binnenkomt.

In de eerste week van september start de reguliere competitie weer op de dinsdag- en donderdagavond en op de woensdagmiddag. Nieuwe leden zijn welkom: bcbodegravenreeuwijksecr@gmail.com.