Beeld: Janet de Graas
Beeld: Janet de Graas

Gratis cursus Jeu de Boules / Petanque

Algemeen Sport

GOUDA - Ook dit jaar kan Petanque Vereniging Gouda weer alle bewoners van Gouda en omstreken de gratis cursus jeu-de-boules (officieel ‘petanque’) aanbieden. Onder de noemer ‘Vakantie Napret’ maakt u kennis met de sport én de gezellige sfeer bij de vereniging.

Tijdens de cursus komen de spelregels, technieken en tactieken aan de orde. Deelname staat open voor iedereen. Jongeren kunnen ervoor kiezen om aan een apart spelprogramma deel te nemen. Na afloop hoor je vaak: “Er zit véél meer in die sport dan ik ooit had gedacht!”

De cursus wordt aangeboden op de zondagmiddagen 11, 18, 25 september en 2 oktober van 14.00 tot 16.00 uur op het sportcomplex aan de Uiterwaardseweg 4 te Gouda. Parkeren kan bij sporthal de Zebra, Goverwellesingel 10. Aan de andere kant van de dijk ligt het sportcomplex. Jeu-de-boulesballen zijn in bruikleen beschikbaar. Bij regen wordt in een overdekte accommodatie gespeeld. Het Vakantie Napret-toernooi vormt op 2 oktober de afsluiting van de cursus. U speelt dan samen met een van onze ervaren leden.

Graag vooraf aanmelden via de website of per e-mail via PRcie@goudapetanque.nl onder vermelding van uw naam, gender en leeftijd. Nadere informatie op: www.goudapetanque.nl.