Afbeelding

Nieuw: Papierwinkel in Waarder

Algemeen Agenda Human Interest

WAARDER - Woont u in Waarder en heeft u vragen over financiƫn, formulieren of administratie? De Papierwinkel start per 26 september ook in Waarder!

De papierwinkel in Waarder is open in de oneven weken tussen 15.30 en 17.00 uur in de Prins Willem-Alexander School, georganiseerd door het Huis van Alles Waarder. Vrijwilligers en een professional staan voor u klaar om u op weg te helpen met uw vragen. Zij hebben zowel een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) als geheimhoudingsplicht.

Bij de Papierwinkel kunt u zonder afspraak terecht. Zij kunnen u helpen door samen met u lastig te begrijpen brieven van officiƫle instanties te lezen, maar ook hulp bieden bij het zelf schrijven van brieven of het ordenen van de persoonlijke administratie en meekijken voor welke toeslagen, betalingsregelingen en/of kwijtscheldingen u in aanmerking komt.

Om inwoners van Waarder mee te nemen in de ontwikkeling van de papierwinkel en de behoefte te peilen, staat van 13 t/m 26 september in Plus Hogendoorn een afgesloten brievenbus met daarbij een korte anoniem in te vullen vragenlijst.