Van Tolstraat is in alle (Verenigde) Staten

Algemeen

BODEGRAVEN - Tijdens de Najaarsmarkt staat het centrum van Bodegraven in het thema van ‘Cheese Vally de wereld over’. Verschillende straten hebben een land of werelddeel toegewezen gekregen. De Van Tolstraat pakt uit in Amerikaanse stijl.

De ondernemers van de Van Tolstraat hebben de krachten gebundeld om de bezoekers van de Najaarsmarkt extra te verwennen. Straatambassadeur Thierry Rietveld, ook bestuurslid van de Bodegraafse Ondernemers Vereniging (BOV), bracht de koppen bij elkaar om te brainstormen met het thema. Wat kunnen ze doen? Wie doen er mee? En welk budget hoort daarbij?

Het is een groot programma geworden op zijn Amerikaans. Dankzij een megagroot Vrijheidsbeeld, glanzende cadillac en Amerikaanse grill voel je je echt even aan de andere kant van de Atlantische oceaan. Natuurlijk kunnen ook een springkussen, live muziek, donuts en muffins en gewoon mooie aanbiedingen bij de kledingwinkels niet ontbreken.

Voorproefje op Italiëdag

In het verleden wist de Van Tolstraat al vele bezoekers te bekoren met de Italiëdagen. Die konden de afgelopen jaren niet doorgaan, maar een nieuwe Italiëdag ligt in het verschiet! De Verenigde Staten zijn een vormproefje om de bezoekers te herinneren wat de ondernemers van de Van Tolstraat in hun mars hebben qua sfeermaken.