v.l.n.r. Sandra Burger, Kirsten de Leeuw en Jacqueline Bunnik
v.l.n.r. Sandra Burger, Kirsten de Leeuw en Jacqueline Bunnik

Oh, kom er eens kijken

Algemeen Human Interest

BODEGRAVEN - Chocoladeletters, de pakjesboot, het Sinterklaasjournaal en natuurlijk liedjes zingen voor de schoorsteen. Het Sinterklaasfeest is voor veel kinderen dé tijd van het jaar! Met als afsluiting die magische pakjesavond. Kinderen kijken er maanden naar uit. Natuurlijk gun je elk kind een leuk sinterklaasfeest, maar soms zit dat er door omstandigheden niet in. Geen financiële middelen of door andere redenen. Het maakt niet uit waarom. Voor de zomervakantie kondigden drie Bodegraafse moeders enthousiast aan een Sinterklaasactie op te zetten. Nu is dat zover! “Oh, kom er eens kijken Bodegraven” wil er heel graag voor gaan zorgen dat ieder kind kan uitkijken naar een gezellig feest, mét een Sinterklaascadeau. 

Afhankelijk van donaties

De organisatie wil dat iedereen het Sinterklaasfeest kan vieren en met deze actie de bewustwording vergroten dat er gezinnen zijn die dit zonder hulp niet kunnen. Kirsten, Sandra en Jacqueline hebben dit initiatief vrijwillig opgestart en zijn 100% afhankelijk van donaties van particulieren en bedrijven. 

Er wordt nieuw speelgoed ingezameld, maar vooral geld waarvan cadeaus kunnen worden gekocht. Die cadeaus worden straks in de pop-up winkel in Bodegraven aangeboden. Eind november zijn de mensen die hier gebruik van willen maken welkom om een gratis cadeau uit te zoeken voor hun kind(eren).

Aanmelden voor Sinterklaascadeau

Bent u of kent u iemand die de hulp van deze drie moeders kan gebruiken? Aanmelden kan via actiesint@gmail.com. Kinderen kunnen anoniem aangemeld worden. Inschrijven kan tot 23 oktober 2022 met vermelding van de volgende gegevens (deze gegevens worden niet met anderen gedeeld): uw eigen naam of achternaam van het gezin, leeftijd en geslacht van het kind

Doneren

Wilt u een een financiële bijdrage leveren of speelgoed doneren (nieuw in de verpakking)? Stuurt u dan een mail met uw gegevens en uw mobiele nummer naar actiesint@gmail.com. De organisatie neemt contact met u op. 

U kunt de actie volgen op Facebook.com/actiesint