De nieuwe bewoners van nieuwbouwproject Voor de Brug konden elkaar op de buurtbarbecue leren kennen.
De nieuwe bewoners van nieuwbouwproject Voor de Brug konden elkaar op de buurtbarbecue leren kennen. Foto:

Samen leven aan de Groendijck-Oost

DRIEBRUGGEN - Afgelopen week vond de buurtbarbecue plaats voor de bewoners van project Voor de Brug in Driebruggen. Janssen de Jong Projectontwikkeling en Bolton Bouw namen het initiatief om bewoners de kans te geven om elkaar op een ongedwongen manier te leren kennen en zo het buurtgevoel te versterken.

Wethouder Van den Heuvel opende de feestelijke bijeenkomst met een welkomstwoord. Hierbij gaf hij het volgende mee: “Het resultaat van deze geslaagde samenwerking is een mooie wijk met integratie van de kerk en pastorie, die vraagt om meer. Meer mogelijkheden en meer kansen.”

Tijdens de gezellige barbecue in en om de tent, konden de aanwezigen ook de nieuwe kerk bezichtigen. Het kerkbestuur had haar deuren geopend voor belangstellende buurtbewoners en had voor haar bezoekers ook een kleine attentie verzorgd.


Geslaagde bijeenkomst

Zowel de bewoners, de wethouder als Janssen de Jong Projectontwikkeling en Bolton Bouw vonden het een geslaagde bijeenkomst. In Voor de Brug zijn nu 51 woningen gerealiseerd, waarvan de meest recente woningen zijn opgeleverd in april 2022. Naar verwachting start de bouw van de laatste twintig woningen medio 2023, waarna het complete project is opgeleverd.

Afbeelding