Afbeelding
Foto:

Ga naar www.kijkopbr.nl/activiteiten voor de volledige agenda. Wilt u een evenement toevoegen aan de agenda? Ga naar de website of mail naar redactie@kijkopbr.nl. Publicatie in de krant is niet gegarandeerd.


Vrijdag 30 september

Avondactiviteit
De Oude Zustertuin

Een activiteit in het donker voor kinderen! Er is educatie en een knutsel in het thema 'vleermuis', er zijn spelletjes en er is iets lekkers bij een vuurtje! Het is niet griezelig, maar gewoon leuk! Ouders en verzorgers blijven aanwezig bij de activiteit.

Locatie: De Oude Zustertuin, Overtocht 34, Bodegraven. Tijd: 18.45-20.30 uur. Kosten: 3 euro. Aanmelden: deoudezustertuin@gmail.com of via Messenger (Facebook).

 

Oktoberfest bij
KPJ Bodegraven

KPJ Bodegraven organiseert een Oktoberfest voor iedereen vanaf 16 jaar.

Locatie: De Zon, Eiber 130, Bodegraven. Kosten: 7,50 euro voor leden, 10 euro voor niet-leden. Info: www.kpj.nl

 

Zondag 2 oktober

Koffieconcert in
De Zingende Zaag

In een vroeger leven heeft de zager vele bomen verzaagd tot planken voor bouw en meubels. Een restant zaagsel is kennelijk losgeraakt en bemoeilijkt dan wel blokkeert twee sleutels tegelijk, dus wellicht géén Goldberg-variaties. 

Aanvang: 12.00 uur. Locatie: Weiland 38, Nieuwerbrug. Info: de.zingende.zaag@xs4all.

 

Maandag 3 oktober 

Muziek op Schoot en
Peutermuziek

Muziekschool De Wissel start op 3 oktober met nieuwe cursussen Muziek op Schoot en Peutermuziek. De cursus wordt gegeven op maandagochtend en is bedoeld voor kinderen van 4 maanden tot 4 jaar met een ouder. Noten kunnen lezen is niet nodig, iedereen kan meedoen. De cursus bestaat uit tien lessen.

Muziek stimuleert een intensieve samenwerking van de beide hersenhelften. Uit onderzoek naar de relatie tussen intelligentie en muziek blijkt keer op keer dat muziek de ontwikkeling van kinderen stimuleert. In zowel de babygroep als de dreumes- en peutergroepen is nog plaats. Kom zingen, spelen, dansen en bovenal samen genieten van muziek. 

Locatie: Stationsweg 17, Bodegraven. Aanmelden: info@muziekschoolbodegraven.nl. Info: www.muziekschoolbodegraven.nl.

Dinsdag 4 oktober

Werkcafé

Heb je geen werk, maar wil je graag aan de slag? Verlies je je baan of vind je je werk niet leuk meer? Droom je van een diploma of wil jij je laten omscholen? Wil je ondernemer worden of juist je koers veranderen of stoppen met je bedrijf? Bij het Werkcafé maak je een stap naar (ander) werk of (om)scholing. Je kunt zonder afspraak binnenlopen. Het is vrijblijvend en kost je niets.

Locatie: Evertshuis, Bodegraven.

Muziekles bij De Wissel.