Beeld: pexels.com

Zwaar bevochten zege VV Zwammerdam

Algemeen Sport

ZWAMMERDAM - Onder het genot van een stralend zonnetje begonnen Linschoten en Zwammerdam aan een rommelige wedstrijd, waar Zwammerdam het moeilijk had tegen de hardwerkende Linschotenaren.

De dammenaren kregen maar geen grip op de wedstrijd en voetbalden veel achteruit. Na dik een half uur kwam Zwammerdam een beetje onder de druk van Linschoten uit en kwam de bal voor de voeten van aanvoerder Lars Kremer: 0-1. Na de thee scoorde Linschoten uit een corner de verdiende 1-1. Daarna kreeg Zwammerdam grip op de wedstrijd en bestookte geregeld het Linschoter doel. In de 64e minuut maakte Jim van Vliet een voorzet af met een fraaie kopbal.

Toen sloeg de vlam in de pan en gingen de spelers met elkaar op de vuist. De scheidsrechter gaf de spelers 10 minuten om af te koelen. Daarna ontstond een fel voetbalgevecht. In de 79e minuut maakte Jordy de Groot de 1-3, maar tot ieders verbazing werd hij afgekeurd. 4 minuten later kreeg Jordy toch zijn goal.