Afbeelding
Foto:

Ga naar www.kijkopbr.nl/activiteiten voor de volledige agenda. Wilt u een evenement toevoegen aan de agenda? Ga naar de website of mail naar redactie@kijkopbr.nl. Publicatie in de krant is niet gegarandeerd.


Woensdag 5 oktober

Herfstactiviteit 

Woensdag 5 oktober is weer De Zustertuin Club! Elke maand wordt er iets anders gedaan. Deze keer is er een leuke herfstknutsel te maken. Kosten per kind € 2,-, inclusief limonade. Het begint om 14.30 uur en duurt tot 16.30 uur. Tot dan in ‘t Uilennest in De Oude Zustertuin.

Vrijdag 7 oktober

Teenage party

Vrijdag 7 oktober is de allereerste 'teenage party' in Cheers Reeuwijk: een disco-avond voor jongeren van dertien tot zeventien jaar. De party is van 21.00 uur tot 24.00 uur. Uiteraard wordt er geen alcohol geschonken. De entree is 2,50 euro, dit is inclusief één consumptiemunt. 

Zaterdag 8 oktober

Huis van Alles ReeuwijkBrug bestaat 5 jaar

Alle bewoners van Reeuwijk-Brug worden uitgenodigd om het eerste lustrum van het Huis van Alles met elkaar te vieren op zaterdag 8 oktober van 10.00 tot 13.00 uur. Om 10.30 uur onthult Wijkwethouder Robin Kersbergen twee mozaïekbankjes. De hele ochtend geven de vrijwilligers een overzicht van de activiteiten die in het Huis plaatsvinden. 

Pubquiz

Bij de Pubquiz nemen teams van vrienden, collega's, buren of familieleden het tegen elkaar op. Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 personen. Welk team heeft de meeste vragen goed? Zijn jullie samen slimmer dan de rest? Of gaan jullie voor de poedelprijs? Aanmelden via evertshuis.nl/pubquiz-okt22

Dinsdag 11 oktober

Ledenvergadering
Trouw aan Oranje

WAARDER - Dit jaar vindt de Algemene Ledenvergadering plaats op 11 oktober in de Huiskamer van Waarder, Prinses Maximalaan 2. De vergadering begint om 20.00 uur.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding