Beeld: Letty Blanken

RVC’33 lang gelijkwaardig aan koploper

Algemeen Sport

REEUWIJK-DORP - Op een goed geprepareerd veld moest RVC’33 de strijd aanbinden met FC Aalsmeer. De gastploeg staat bovenaan de ranglijst. RVC’33 daarentegen staat op de laatste plaats. De wedstrijd eindigde in 0-3 voor Aalsmeer, maar de spelers van RVC hadden meer dan deze eindstand verdiend. Helaas wint niet altijd de beste ploeg de wedstrijd.

Al tijdens de voorbespreking bleek dat RVC het Aalsmeer erg lastig wilde maken. De verwachte overrompelende start van de tegenstander werd simpel opgevangen en in de 16e minuut had Mees Booy RVC zelfs op voorsprong kunnen koppen uit een voorzet van Jona. De teams gingen met 0-0 de rust in

Pas in de vermaledijde 84ste minuut leidde een rode kaart tot een vrije trap en zo kwam Aalsmeer op een zwaar onverdiende 0-1. Snel tikten ze er nog twee bij. Bij het laatste fluitsignaal was het 0-3. Dit resultaat had RVC niet verdiend.

RVC'33 was dichtbij een voorsprong. Beeld: Letty Blanken