Afbeelding
Foto:

Kijk op www.kobr.nl/agenda voor de volledige agenda. Wilt u een evenement toevoegen aan de agenda? Ga naar de website of mail naar redactie@kijkopbr.nl. Publicatie in de krant is niet gegarandeerd.


Zaterdag 25 maart

Stoommachientjes

BODEGRAVEN -  Op zaterdag 25 maart van 9.00 tot 16.00 uur laat modelbouwvereniging Rijn en Gouwe zien wat je kunt maken met stoom. Ze staan met allemaal kleine stoommachientjes, molentjes en scheepjes in de centrale hal van Rijnhoek Plaza. Alle modellen zijn zelf gebouwd. De leden van de modelbouwvereniging kunnen u alles vertellen over het bouwen van de modellen en hoe ze werken. 

Woensdag 29 maart

Kledingbeurs Reeuwijk

Op woensdag 29 maart vindt een kledingbeurs plaats in Zalencentrum De Brug. De verkoop is van 13.00 tot 15.00 uur. 

Tijdens de kledingbeurs wordt mooie, nette voorjaars- en zomerkleding voor volwassenen en kinderen verkocht. Alle niet-verkochte kleding gaat naar diverse goede doelen. 

U kunt kleding inbrengen tussen 9.00 en 11.00 uur. Voor het inbrengen van kleding heeft u een verkoopnummer nodig. Voor meer informatie belt u naar 0182-395616. 


Zondag 26 maart

Opmerkelijke combinatie van kunst 

BODEGRAVEN - In het Groene Harthuys is zondag 26 maart om 16.30 de opening van een expositie met vier kunstenaars. 

Paula de Groot is een autodidact en schildert van abstract tot figuratief. Ze laat zich inspireren door de natuur en laat zich leiden door het onderbewustzijn. Adrienne Oostveen werkt met arylverf en een van haar favoriete onderwerpen is de papegaaientulp. In het begin maakte ze kleine schilderijen, maar haar enthousiasme groeit evenals het formaat van haar doeken. Riëtta van der Kolk beoefent een originele, van huis uit Russische kunstvorm. Haar achtergrond als goudsmid helpt haar bij de fantastische bewerking van struisvogel en nandoe eieren. Marja Verkerk-Smit maakt handgevormde beelden, die veelal geplaatst zijn bovenop meerpalen. Naast steengoedklei verwerkt ze ook hout en metaal in haar werken.

Dinsdag 28 maart

Wandeling Reeuwijkse Hout

REEUWIJK-BRUG - Dinsdagavond 28 maart om 19.00 uur gaat gewandeld worden door de Reeuwijkse Hout. Iedereen is van harte welkom om mee te gaan, ook de hond. De route is 4,9 kilometer lang en is deels verhard en deels onverhard, door het bos en langs het water. Houd rekening met een wandeling van een goed uur. 

Verzamelen gebeurt om 18.50 uur op de parkeerplaats bij het Nespad. Dat is de parallelweg naast de N11/A12 richting Nieuwerbrug/Woerden. U kunt daar gemakkelijk wandelend, met de fiets of eventueel met de auto komen. Er zijn weinig parkeerplekken, houd daar rekening mee. De wandeling gaat om 19.00 uur van start.

Let op! Aankomend weekend gaat de klok een uur vóóruit. Dit betekent dat het een uur ‘langer’ licht is, maar vanwege de schemer is het verstandig om toch iets mee te nemen waardoor u opvalt. Niet alle paden zijn verlicht. Bij regen, sneeuw of donker: de wandeling gaat altijd door. 

Meer informatie en vragen? Kijk op www.mijnklimaatpartij.nl of bel met Laura op 06-48153543.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding