De burgemeester kwam ook langs op de muzikale middag voor gedecoreerden. Beeld: Bert Verver
De burgemeester kwam ook langs op de muzikale middag voor gedecoreerden. Beeld: Bert Verver

Gemeente trakteert gedecoreerde dorpsgenoten

Algemeen

BODEGRAVEN-REEUWIJK - De gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft de plaatsgenoten die in het verleden gedecoreerd zijn op de middag na de lintjesuitreiking uitgenodigd voor een gezellig samenzijn. Dat dat initiatief door velen erg op prijs wordt gesteld, bleek wel uit het feit dat zo’n 170 gedecoreerden gehoor gaven aan die uitnodiging en naar het Evertshuis waren gekomen.

door Bert Verver

De aanwezigen vormden een mooie afspiegeling van de ongeveer 350 gedecoreerden die Bodegraven-Reeuwijk rijk is; allemaal mensen die zich op een bijzondere en onbaatzuchtige wijze hebben ingezet voor de gemeenschap.

Naast een hapje en een drankje werden de aanwezigen in de theaterzaal getrakteerd op een muzikaal programma. Eerst kon genoten worden van een mini-concert van het Reeuwijkse koor Vivace. Daarna was er een optreden van leerlingen van het Muziekcollectief Bodegraven-Reeuwijk.

Na het muzikale optreden was er gelegenheid om gezellig bij te praten. Ook burgemeester Michiel Grauss, die deze dag precies honderd dagen in functie was, maakte van de gelegenheid gebruik om met velen even nader kennis te maken.