Het team van Stoppelenburg Financiële dienstverlening.
Het team van Stoppelenburg Financiële dienstverlening. Foto:

10-jarig Stoppelenburg is verhuisd naar Reeuwijk

Bedrijfsberichten Bedrijfsberichten

REEUWIJK - Financiële dienstverlener Stoppelenburg is jarig én verhuisd naar Leeghwaterstraat 21 in Reeuwijk. Echtpaar Richard en Dorine Stoppelenburg, allebei opgegroeid in Reeuwijk, vormen de kracht achter het kleinschalige administratiekantoor.

In mei 2013 startten Richard en Dorine hun financieel dienstverlenend kantoor op Westhaven 37 in Gouda. Ze zijn flexibel, transparant, laagdrempelig en kundig, maar vooral bereid met u mee te denken. 

Hun motto luidt: ‘Aandacht voor ú als ondernemer’. Ze streven ernaar hun klanten zoveel mogelijk datgene te laten doen waar zij zelf goed in zijn - het ondernemen - en de financiële en administratieve zaken door Stoppelenburg in goede banen te laten leiden.

In de loop der jaren is het team van Richard en Dorine uitgebreid naar acht personen, waardoor ze op zoek moesten naar een ander onderkomen. Dit hebben ze gevonden in Reeuwijk op Leeghwaterstraat 21. Sinds 24 april kunnen hun klanten daar terecht voor hun financiële administratie, aangiften, jaarrekeningen, salarisadministratie en financieel advies. De koffie staat voor ú klaar!

www.stoppelenburg-fd.nl