Onderneemster Suzanne Boere. Privébeeld
Onderneemster Suzanne Boere. Privébeeld

Gesponsorde tekst

Zakelijk financieren nu ook bij RegioBank

 
REEUWIJK-BRUG - Zakendoen begint bij RegioBank met een persoonlijk gesprek. Want ondernemers zijn er in alle soorten en maten. Of de ondernemer nu een eigen winkel heeft of bestuurder is van een vereniging. RegioBank helpt lokale ondernemers en bestuurders. Zakelijk financieren kan nu ook bij RegioBank.

 Persoonlijke aandacht

“Zakelijke klanten krijgen bij ons altijd persoonlijke aandacht. Ze kunnen bij ons binnenlopen zonder afspraak. We willen de klant echt leren kennen. Daardoor kunnen we goed meedenken met hun financiële vraagstukken. Bij ons vinden ze betalen, sparen en nu ook lenen onder één dak. Verder bieden we overige diensten zoals een zakelijke overstapservice en vaste en mobiele betaalautomaten. Hierdoor kan een ondernemer echt voor al zijn zaken bij ons terecht” aldus de RegioBank.

 

Onderneemster Suzanne Boere 

"Ik ben Suzanne Boere. In augustus 2020 heb ik mijn opleiding afgerond op de Nederlandse Kappersakademie. Na een aantal jaren in een salon te hebben gewerkt, ben ik op 1 maart 2023 gestart met mijn eigen kapsalon in Reeuwijk, SMT Haaratelier. Als startende ondernemer moet er veel geregeld worden, van locatie vinden en inrichten, tot inkoop van de producten. Dan is het heel fijn dat ik al mijn financiële zaken via de RegioBank heb kunnen regelen. Hier heb ik mijn financiering, bankrekeningen en verzekeringen onder één dak. Al deze zaken kan ik online regelen, maar ik ben altijd welkom op kantoor indien dit nodig is voor mij."

Voor meer informatie 

kijkt u op 

www.regiobank.nl.